Benvinguts!

Sóc la Marta Carpintero aquest blog serà un diàri i parlaré de les reflexions que fagi a cada sessió. Aquestes reflexions, pensament o preguntes, estan relacionades amb l'assignatura d'Alfabetització Digital de 2n curs d'educació infantil de la UB. Desitjo que us agradi!

jueves, 1 de diciembre de 2011

Creem un conte interactiu!

En la sessió d'avui hem treballat la creació d'un conte interactiu. Sempre havia jugat de petita aquest contes que segons la resposta de la pregunta anaves a parar a una pàgina o a un altre. En la classe d'avui hem estat treballant la creació d'aquesta tipologia de contes en el format power point. D'aquesta manera hem hagut de creat el nostre propi conte. Amb la tipologia de format (power point) jugaves amb l'hipervincle per derivar-te a una diapositiva o a un altre. La meva companya i jo hem triat el tema dels animals de la granja, fent preguntes als infants per saber discriminar el nom dels animals i esl sons que produeixen.
He trobat molt interesant aquesta sessió, ja que m'ha proporcionat un altre recurs per utilitzar en un futur en el aula amb els infants. Es poden crear diferents tipos de activitas depenent del que volguis treballar en aquell moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario