Benvinguts!

Sóc la Marta Carpintero aquest blog serà un diàri i parlaré de les reflexions que fagi a cada sessió. Aquestes reflexions, pensament o preguntes, estan relacionades amb l'assignatura d'Alfabetització Digital de 2n curs d'educació infantil de la UB. Desitjo que us agradi!

martes, 13 de diciembre de 2011

Preparem L'exposició oral!

Avui hem preparat amb el Joan Anton la nostra presentació sobre l'observació que hem fet en un aula d'educació infantil sobre les TIC. El centre que hem escollit és l'Olivera de Sant Cugat del Vallès.Hem organitzat la informació que teniem per adaptarnos al guió, com ara: la filosofia del centre davant les TIC, els recursos del quals disposaven com ordinadors, pissarres digitals...la metodologia que utilitzaven o la formació del professorat.
És una bona manera de treballar, ja que estavem acostumats a fer presentacions orals amb el suport del power point i això, feia que moltes vegades no sigués una presentació oral sinò una lectura del power point, amb aquesta metodologia aprenem a expressar-nos i a dir allò que volem transmetre d'una manera més autònoma.

Aquí us deixo l'enlla de l'escola que hem anat a visitar:
Pàgina web: http://www.escola-olivera.org/
Blog: http://ceipoliverainfantil.blogspot.com/


No hay comentarios:

Publicar un comentario