Benvinguts!

Sóc la Marta Carpintero aquest blog serà un diàri i parlaré de les reflexions que fagi a cada sessió. Aquestes reflexions, pensament o preguntes, estan relacionades amb l'assignatura d'Alfabetització Digital de 2n curs d'educació infantil de la UB. Desitjo que us agradi!

martes, 20 de diciembre de 2011

Compartim la nostra experiència amb les TIC!

La sessió d'avui la hem dedicat a compartir la nostra experiència d'observació de les TIC a una aula d'educació infantil amb la resta de companys. És interessant escoltar a la resta de companys i amb això, m'he he adonat de la diferència que existeix amb l'ús i la importància que li dònen a les TIC segons la escola. En el nostre cas, l'olivera destacaba per la seva falta de recursos material i humans, disposaven de pocs recursos tecnològics, toi i aixì, intentaben potenciar-ho al màxim. De fet, la noia que ens va oferir el seu grup-classe ens va comentar que moltes vegades, per falta de reforços no poden anar a informàtica amb els més petits, ja que són un grup molt nombrós i és molt difícil fer una sessió amb un sol adult. D'altre banda, em va sorprendre la poca motivació per part del professorat en aprendre i reciclar-se en l'ús de les noves tecnologies a l'aula.
No obstant, hi han professors al centre que lluiten i tenen ganes per canviar aquesta por de la resta de professor per utilitzar les TIC com un recurs més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario