Benvinguts!

Sóc la Marta Carpintero aquest blog serà un diàri i parlaré de les reflexions que fagi a cada sessió. Aquestes reflexions, pensament o preguntes, estan relacionades amb l'assignatura d'Alfabetització Digital de 2n curs d'educació infantil de la UB. Desitjo que us agradi!

martes, 10 de enero de 2012

Preparem el nostre Projecte!

En la sessió d'avui hem treballat amb el nostre grup de treball. El nostre projecte està centrat en treballar les tortugues a un grup de P-5 de l'escola Montserrat de Rubí, aprofitant que ha sortit el nom de "Les Tortugues" per a nombrar a la classe de P-5.

Hem creat diversos material digitals com ara: un Jclic, un moddle que servirà per agefir recursos didàctics, un blog que servirà per informar a les famílies de tot allò que estàn fent els seus fills, i per úiltim un àlbum picassa que serè el recull de totes les fotografies i imatges que els infanst vagin portant a l'aula. Aquest projecte durarà aproximadament un trimestre. El nostre objectiu és que els infants aprenguin que hi han tres grans grups de tortugues: les terrestres, les marines i les semi.-acuàtiques i les característiques principals de cada grup com ara: l'alimentació, el hàbitat i les característiques principals de cadascuna. Avui hem acabat de crear el moddle i hem anat introduint els enllanços com ara l'àlbum Picassa o el nostre bloc!.

Aquí us adjunto alguna de les imatges que hem utilitzar per crear el nostre projecte: 
Tortuga terrestre

Tortuga Semi-acuàtica

Tortuga marina




No hay comentarios:

Publicar un comentario