Benvinguts!

Sóc la Marta Carpintero aquest blog serà un diàri i parlaré de les reflexions que fagi a cada sessió. Aquestes reflexions, pensament o preguntes, estan relacionades amb l'assignatura d'Alfabetització Digital de 2n curs d'educació infantil de la UB. Desitjo que us agradi!

martes, 29 de noviembre de 2011

Preparem el nostre projecte!

En la sessió d'avui hem treballat amb el grup. Hem estat preparant el nostre projecte. Volem treballar les tortugues amb un grup de P-5. Hem pensat fer activitats amb el Jclic, com per exemple, relacionar el que menja cada tortuga ( terrestre, marina i semi-acuàtica) , qui és el seu hàbitat o com tene l'esquelet. Amb aquestes activitats volem treballar els tres tipus de tortugues i les seves característiques. També, hem iniciat la creació d'un bloc, per tal de que les famílies del infants puguin conèixer el que els seus fills estàn fent, i també puguin participar en aquest projecte.
Aquesta pràctica m'ha semblat molt útil , ja que és una bona manera d'iniciar-nos en la creació i programació d'activitats, a més penso que és una bona manera de que els infanst aprenguin. Sovint els grups d'educació infantil s'anomenen amb el nom d'algun animal i això dòna peu a poder- ho treballar i que els infanst sàpiguen i coneguin l'animal. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario