Benvinguts!

Sóc la Marta Carpintero aquest blog serà un diàri i parlaré de les reflexions que fagi a cada sessió. Aquestes reflexions, pensament o preguntes, estan relacionades amb l'assignatura d'Alfabetització Digital de 2n curs d'educació infantil de la UB. Desitjo que us agradi!

martes, 22 de noviembre de 2011

Això va d'exposicions!

En la sessió d'avui cada grup haviem d'expossar els temes que vam estar treballant la sessió anterior amb el nostre grup de treball. Hi havien set temes diferents sobre els recursos i estratègies TAC a l'etapa d'educació infantil: ús didàctic dels bolgs, la pissarra digital, Aprendre a ser i actuar de manera més autònoma, aprendre a pensar i a comunicar, aprendre a descobrir i tenir iniciativa, aprendre a conviure i a habitar el món i, per últim, altres activitats TIC a l'aula. cada grup ha exposat un tema i aio ha fet que la classe sigués més dinàmica i amèna. Penso que aquesta metodologia de treball és beneficiosa per a nosaltres ja que escoltant als teus companys aprens i a més el treball en grup és molt més productiu. Escoltar als meus companys i companyes m'ha ajudat a ampliar els meus coneixemenst sobre aquest temes i, també, conèixer altres recursos TAC per a treballar a l'aula.
En un futur haurem de treballar amb pares, famílies i altres professors de manera col.laborativa i utlitzar el treball en grup és una eina molt útil per al meu futur, a més fent presentacions orals ens ajuda en la nostra expressió oral i gestual i fa que poc a poc, anem agafant confiança i soltura davant d'un públic, en definitiva la nostra veu i presencia és al eina més potent de la que disposem per a la nostra futura feina com a educadors infantils.

No hay comentarios:

Publicar un comentario