Benvinguts!

Sóc la Marta Carpintero aquest blog serà un diàri i parlaré de les reflexions que fagi a cada sessió. Aquestes reflexions, pensament o preguntes, estan relacionades amb l'assignatura d'Alfabetització Digital de 2n curs d'educació infantil de la UB. Desitjo que us agradi!

jueves, 10 de noviembre de 2011

Espais d'aprenentatge EVA

Penso que els espais d'aprenentatge i entors virtuals són una eina molt útil per treballar de forma eficaz amb les families, ja que faciliten la comunicació entre l'escola i els pares.Moltes escoles ja han deixat de banda l'agenda manual i han passat a utilitzar els blogs o altres tipus d'eines per comunicar-se. com per exemple l'escola Pla de l'Atmeller que utilitzen el seu blog per informar a les famílies de les activitats que es faràn a l'escola, les próximes reunions o les próximes actuacions que faràn els seus fills.Aquí us deixo el link de l'escola per si us interesa donar un cop d'ull:
http://www.ceipelpladelametller.blogspot.com/

És important implicar a les families en les coses que fan els seus fills a l'escola i , penso que amb els EVA això es pot aconseguir d'una manera fàçil per a tothom. No obstant, també, crec que és important la comunicació cara a cara i no deixa tot en les mans dels ordinadors.

També cal tenir en compte que ens hem d'adaptar a les noves tecnologies i això comporta una formació permanet i continuada dels professorat i per això, és important estar disposat a apendre coses noves i tenir ganes de conèixer les noves tecnologies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario