Benvinguts!

Sóc la Marta Carpintero aquest blog serà un diàri i parlaré de les reflexions que fagi a cada sessió. Aquestes reflexions, pensament o preguntes, estan relacionades amb l'assignatura d'Alfabetització Digital de 2n curs d'educació infantil de la UB. Desitjo que us agradi!

martes, 4 de octubre de 2011

Treballem en grup!

Avui hem fet treball en grup. A partir d'un article que haviem de llegir individualment a casa hem creat una wiki , per tal de reflectir la nostra opinió sobre el tema. M'he adonat que anys enrerre el que es feia era treballar les TIC per separat, és a dir, una assignatura que tenies un cop per setmana. Però, això és un error, ja que les TIc haurien de ser transversals i treballar-les en totes les arreas.


Quan parlavem amb el grup del tema ens han sorgit moltes preguntes que intentarem debatre el pròxim dia: el professorat esta realment preparat? es necessari donar-li tanta importancia a les TIC quan hi han infants que no tenen recursos ni per anar d'excursió?.
Per acabar dir que el treball en grup em sembla molt interessant i enriquidor ja que, no tothom te la mateixa opinió i per tant, pots veure visions diferents sobre un mateix tema.

No hay comentarios:

Publicar un comentario