Benvinguts!

Sóc la Marta Carpintero aquest blog serà un diàri i parlaré de les reflexions que fagi a cada sessió. Aquestes reflexions, pensament o preguntes, estan relacionades amb l'assignatura d'Alfabetització Digital de 2n curs d'educació infantil de la UB. Desitjo que us agradi!

viernes, 21 de octubre de 2011

Conferéncia sobre el Clic!

La conferéncia que he assistit avui parlava sobre el programa Jclic. És una aplicació destinada al desenvolupament d'activitas educactives multimédia en l'entorn windowscom ara: trencaclosques, associacions, sopa de lletres, activitats d'exploració, de memória....aquest programa a més, és gratuït i està disponible en diversos idiomes. També, ens han explicat que el Jclick conte quatre aplicacions diferents: Jclic applet, Jclic player, Jclic reports i Jclic author. tots aquest programes són una eina molt útil per al professorat, ja que et dona moltes possibilitas i, a més, fa possible que els infanst puguin crear ells mateixos les activitats, com ara. fer un trencaclosques amb els dibuixos que han fet ells mateixos.


M'ha semblat molt interessant aquest tema, perquè la veritat es que si que l'havia fet servir, algún cop , amb els infants, però no sabia totes les coses que es poden fer amb aquesta aplicació. Si no utilitzem les possibilitats del clic d'una manera eficaz pot semblar que aquest joc sigui massa instructiu , ja que en cada moment dòna instruccions a l'infant d'allò que ha de der. ës interessant investigar, provar, tocar, obrir. per tal de saber més d'aquest joc, ja que no ens podem quedar amb el que hem vist avui, sinò investigar-lo nosaltres mateixos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario