Benvinguts!

Sóc la Marta Carpintero aquest blog serà un diàri i parlaré de les reflexions que fagi a cada sessió. Aquestes reflexions, pensament o preguntes, estan relacionades amb l'assignatura d'Alfabetització Digital de 2n curs d'educació infantil de la UB. Desitjo que us agradi!

jueves, 20 de octubre de 2011

Provem, provem..

Avui hem treballat amb el programa photosop. he de dir que mai havia utilitzat aquest programa a causa de la desconeixença que tenia.Primerament, hem estat fent proves amb diferents fotografies, les quals tenien píxeles diferents, per tant, la imatge es veia més gran o més petita. Això m'ha ensenyat que una imatge pot tenir diferents visions depenet les característiques que li atribueixis a la imatge. L'altra activitat que hem realitzat a sigut amb una altre programa, el paint, el qual ja havia fet servir més vegades amb els infant a l'escola on treballo.És un programa que pots treballar amb els més petits. 
Amb la sessió d'avui he après a treure més profit a una simple imatge.En un futur, això ,es pot aplicar per treballar coses a l'aula com ara experimentació amb els més petits sobre una fotografia. 


He de dir que és important està obert a apendre coses noves per tal de, en un futur, poder transmetre aquest coneixement als teus alumnes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario