Benvinguts!

Sóc la Marta Carpintero aquest blog serà un diàri i parlaré de les reflexions que fagi a cada sessió. Aquestes reflexions, pensament o preguntes, estan relacionades amb l'assignatura d'Alfabetització Digital de 2n curs d'educació infantil de la UB. Desitjo que us agradi!

martes, 25 de octubre de 2011

Creem activitats amb el Jclic!

La sessió d'avui ha esta molt pràctica. Divendres passat vàrem assistir a la conferència del creador del Jclic, i avui hem pogut investigar amb aquest programa nosaltres mateixos. Hem hagut de fer dues activitats destinades a eduacació infantil utilitzant l'alplicació Jclic Author. Al principi ens ha costat trobar on estava cadsa cosa, però investigants, hem aconseguit fer les activitats. Han sigut una activitatt de relacionar i un memori. M'ha agradat molt, ja que pots fer l'activitat al teu gust, triant la forma que tenen les peces, el temps que vols possar, els cops que poden fallar...
Mai havia fet servir aquesta aplicació, i crec que ens serà molt útil en un futur, ja que et permet crear l'activitat que vulguis tenint en compte la tipilogia d'alumnat que tinguis o el que volguis treballar en aquest moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario